Udvidet synsprøve med sundhedstjek

Hos C Optik tager vi dit syn alvorligt. Synet er en af vores vigtigste sanser, og derfor er det vigtigt at holde øje med forandringer. Synet ændrer sig over tid og kan forårsages af mange ting. Det kan være helt naturlige styrkeændringer eller forandringer pga. øjensygdomme. Det er især vigtigt, at du kommer og får tjekket dine øjne, hvis du bemærker symptomer som lysglimt, ”pletter”/ ”fluer” eller ”tråde” for øjnene, trætte øjne, hovedpine, røde eller kløende øjne samt læsebesvær.

Vi har fået spritnyt udstyr, så vi kan undersøge dit syn på måder vi ikke har kunne før i butikken. Vi er især opmærksomme på øjensygdommene; grå stær, grøn stær og AMD (også kaldet makuladegeneration).

Vi indleder synsprøven med forundersøgelser, hvor vi som optikere får en idé om eventuelle synsproblemer. Her tager vi billeder af dine nethinder, så vi kan holde øje med forandringer bagerst i øjet. Vi måler trykket i dine øjne for at holde øje med om trykket er normalt eller om der kan være tegn på sygdom. Sidst men ikke mindst tager vi en forprøve, der kan give et estimat på dine styrker, og som kan vise, om du har tendens til natteblindhed. Alt dette hjælper os under synsprøven, så vi kan vejlede dig bedst muligt ift. forskellige optiske løsninger.

Under synsprøven spørger vi ind til dine ønsker og behov for briller eller linser, og vi spørger ind til eventuel sygdomshistorik og medicinering. Mange medicinske præparater kan gå ind og påvirke synet og mange af disse kan give tørre øjne som bivirkninger. Derfor har vi investeret i et apparat, som kan lave en diagnosticering af tørre øjne (læs mere under ”tørre øjne”).

Alt dette gøres for at imødekomme dig og dine behov.

Vi ses hos din lokale optiker, C optik

KONTAKT

C Optik

Bredgade 35
8870 Langå
Tlf: 8646 9535

ÅBNINGSTIDER

Mandag
10-17.30
Tirsdag
lukket
Onsdag
10-17.30
Torsdag
10-17.30
Fredag
10-17.30
Lørdag
10-12.00