Garanti

Tilfredshedsgaranti i 3 mdr.
At vælge nye briller indebærer, at der skal træffes flere valg. Når du har fået din nye brille, men ikke er helt tilfreds, giver C Optik dig mulighed for, at vælge om:

– 3 måneders tilfredsgaranti på stel: Hvis du har fortrudt dit stel enten pga. farven, form eller den måde stellet sidder på, kan vi bytte stellet til et andet. Ved dyrere stel betales differencen.
– 3 måneders tilfredsgaranti på glas: Man kan ikke fortryde selve købet på glassene, da disse er lavet specielt til dine øjne. Ved flerstyrkeglas gives der mulighed for, at ombytte glassene til enkeltstyrkeglas eller bifokale uden beregning. Der gives også mulighed for, at vælge et andet flerstyrkeglas mod betaling af differencen. Ved enkeltstyrkeglas gives der mulighed for, at ombytte glassene til en anden type enkeltstyrkeglas. Dog mod betaling af differencen, hvis dyrere glas ønskes.

Ved udlevering af din brille spørger jeg om lov til, at kontakte dig telefonisk 14 dage efter. Jeg vil nemlig sikre mig, at du har en god oplevelse med dine briller fra start. Ved de mindste udfordringer eller spørgsmål er det vigtigt, at du ringer eller kommer ind i butikken, så vi kan finde en løsning. Oftest kan en tilretning løse problemet.  

Produktgaranti i 2 år
Garantien dækker fabrikations- og materialefejl på både stel og glas. Når du har handler ved C Optik modtager du inden produktgarantien udløb et brev om, at jeg ønsker tilse  dit stel og glas.

Begynder dine glas at krakelere i overfladebehandlingen, får du nye glas identisk med de nuværende indenfor produktgarantien. Hvis dit stel skaller, får du nyt stel magen til. Ridser i glassene er ikke en produktfejl og kan ikke slibes af. Garantien dækker ikke skader på stel eller glas forårsaget af dig eller andre.

C Optiks ekstra Service i brillens levetid
Du kan altid komme ind og få shinet din brille op. Jeg renser dine briller i ultralydsrenseren, strammer skruer og skifter næsepuder – Det koster kun et smil. Og trænger brillen til en tilretning, klarer jeg det samtidig.

KONTAKT

C Optik

Bredgade 35
8870 Langå
Tlf: 8646 9535

ÅBNINGSTIDER

Mandag
10-17.30
Tirsdag
lukket
Onsdag
10-17.30
Torsdag
10-17.30
Fredag
10-17.30
Lørdag
10-12.00